2008.09.16. 07:03 Krisztus rabszolgája

A Lélek kovácsai, egyesűljetek

 

1 Sám 13:19 - És kovácsot egész Izráel földén nem lehetett találni, mert a Filiszteusok azt mondák: Ne csinálhassanak a zsidók szablyát vagy dárdát. 22 - Azért az ütközet napján az egész népnél, mely Saullal és Jonathánnal vala, sem szablya, sem dárda nem találtaték, hanem csak Saulnál és az õ fiánál Jonathánnál volt található.

Kovacsok nelkul nincs se szablya, se darda, de sem kasza vagy sarlo! Se taplalek, sem gyozelem a harcban. A kovacs formal, de elesit is. Kovacs nelkul folytonossag sincs, mert az eszkozoket fenn(tartan)i, elesiteni kell.

Lelki kovacsokra van szukseg! A Satan taktikaja nem valtozott, a gonosz rabsagban akar tartani, ezert kiuti a kovacsokat. Hatalmas utes. Hisz kovacsokra nagy szukseg van, akik ertik hogyan kell alkotni, formalni, elesiteni egy ertektelen darabot, akit Istent hasznalni tudjon.

Minden nagy vezeto nyers anyagbol keszult. A holnap vezetoi ma nyers formaban szaladgalnak, kovacsra varva. Sajnos sok szolgalattevo el van foglalva a a program szervezesevel, nincs idelye a nyers anyaggal dolgozni.

A tarsadalomban is szukseg van kovacsokra, akik atformaljak a kulturat. Befolyasolokra van szuksegunk, hogy reform tortenjen a penzugyekben, oktatasban, kormanyzatban, mediaban.

Vannak koztetek onkentesek? Szabaduljatok ki a gonosz szoritasabol, es terjetek vissza az emberformalas regi mestersegehez. A harc tul kemeny, hogy Saul es Jonathan egyedul harcoljanak!

(Bob Gass, www.ucb.co.uk, 03.09.08

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: ahitat


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása